O nama

ZU Apoteka “Ivančić i sin” farmacija - tradicija i poverenje!

Zdravstvena ustanova Apoteka “Ivančić i sin” farmacija postoji više od 25 godina od 1991.god. Prva apoteka otvorena je na Čukarici .  U zdravstvenoj ustanovi radi 18 farmaceuta i 15 farmaceutskih tehničara. Sve apoteke su na teritoriji Beograda na različitim opštinama. Naša apotekarska ustanova je od aprila 2009 usklađena sa principima Dobre apotekarske prakse  što garantuje našim pacijentima najprofesionalniju uslugu i pravi savet u svakom trenutku. Svi   zaposleni su dobro stručno edukovani  i stalno usavršavaju svoje znanje. Naše apoteke su uvek dobro snabdevene lekovima , medicinskim sredstvima,  najsavremenijim kozmetičkim  preparatima i dijetetskim proizvodima. U njima  možete podići lek na  vojni recept. U mogućnosti smo i da vam napravimo lek po Rp lekara. Uvek smo spremni da Vam damo pravi savet kako da upotrebljavate lek, kao i kako da odaberete pravi dijetetski suplement ili kozmetički preparat.

Za više informacija možete posetiti neku od naših 12 apoteka.

Stalno radimo na programima za unapređenje zdravlja naših pacijenata kroz razne besplatne akcije u apotekama. Detalje videti u rubrici Novosti

 

 

UTISCI O NAMA

From:Milena Milenković <milena.milenkovic988@gmail.com>
Date: 07. avgust 2016. 12.58.20 CEST
To: "office@ivancic.com" <office@ivancic.com>
Subject: Poštovani

Danas sam pozvala vašu apoteku u Mirijevu,javila mi se vaša radnica,jedna jako divna devojka po imenu Maja Tamindžić za koju imam samo reči hvale.Zamolila sam je za informaciju vezanu za jedan lek,toliko mi je danas izasla u susret da je pozvala drugu vašu apoteku i našla lek koji je nama bio preko potreban.Pozvala me je i javila mi gde mogu uzeti taj lek danas u nedelju i zamolila svoju koleginicu da nam u Resavskoj ostavi količinu leka koja nam je trebala HITNO a nije morala to da radi,mogla je samo da kaže gde ga ima i to je to ali nije, ona je nam toliko danas pomogla.Želela sam da vam napišem ovo da znate koliko dobrog čoveka za radnika imate,i da je ona zaista danas vašu firmu u našim očima predstavila u najboljem svetlu.
Hvala joj na svemu i hvala vama kao firmi što imate tako dobre radnike.

Milena Milenković
07.08.2016.

 

NAŠI SERIFIKATI