O nama

ZU Apoteka “Ivančić i sin” farmacija - tradicija i poverenje!

Zdravstvena ustanova Apoteka “Ivančić i sin” farmacija postoji 25 godina od 1991.god. Prva apoteka otvorena je na Čukarici .  U zdravstvenoj ustanovi radi 17 farmaceuta i 15 farmaceutskih tehničara. Sve apoteke su na teritoriji Beograda na različitim opštinama. Naša apotekarska ustanova je od aprila 2009 usklađena sa principima Dobre apotekarske prakse  što garantuje našim pacijentima najprofesionalniju uslugu i pravi savet u svakom trenutku. Svi   zaposleni su dobro stručno edukovani  i stalno usavršavaju svoje znanje. Naše apoteke su uvek dobro snabdevene lekovima , medicinskim sredstvima,  najsavremenijim kozmetičkim  preparatima i dijetetskim proizvodima. U njima  možete podići lek na  vojni recept. U mogućnosti smo i da vam napravimo lek po Rp lekara. Uvek smo spremni da Vam damo pravi savet kako da upotrebljavate lek, kao i kako da odaberete pravi dijetetski suplement ili kozmetički preparat. Za sve informacije se možete javiti telefonom ili poslati e mail.

Stalno radimo na programima za unapređenje zdravlja naših pacijenata kroz razne besplatne akcije u apotekama. Detalje videti u rubrici Novosti

From:Milena Milenković <milena.milenkovic988@gmail.com>
Date: 07. avgust 2016. 12.58.20 CEST
To: "office@ivancic.com" <office@ivancic.com>
Subject: Poštovani

Danas sam pozvala vašu apoteku u Mirijevu,javila mi se vaša radnica,jedna jako divna devojka po imenu Maja Tamindžić za koju imam samo reči hvale.Zamolila sam je za informaciju vezanu za jedan lek,toliko mi je danas izasla u susret da je pozvala drugu vašu apoteku i našla lek koji je nama bio preko potreban.Pozvala me je i javila mi gde mogu uzeti taj lek danas u nedelju i zamolila svoju koleginicu da nam u Resavskoj ostavi količinu leka koja nam je trebala HITNO a nije morala to da radi,mogla je samo da kaže gde ga ima i to je to ali nije, ona je nam toliko danas pomogla.Želela sam da vam napišem ovo da znate koliko dobrog čoveka za radnika imate,i da je ona zaista danas vašu firmu u našim očima predstavila u najboljem svetlu.
Hvala joj na svemu i hvala vama kao firmi što imate tako dobre radnike.

Milena Milenković
07.08.2016.

ISO 9001:2008 sertifikat  ISO 9001:2008 sertifikat