O nama

Apotekarska ustanova “Ivančić i sin” farmacija - tradicija i poverenje!

Apotekarska ustanova Apoteka “Ivančić i sin” farmacija postoji više od 30 godina, tačnije od 1991.god. Prva Apoteka otvorena je na Čukaričkoj padini. U našoj ustanovi radi 22 diplomirana farmaceuta i 13 farmaceutskih tehničara. Sve Apoteke se nalaze na teritoriji grada Beograda na različitim opštinama, osim jedne koja se nalazi u Drenovcu kod Paraćina.

Naša Apotekarska ustanova je od aprila 2009. usklađena sa principima Dobre apotekarske prakse, što našim pacijentima u svakom trenutku garantuje najprofesionalniju apotekarsku uslugu i stručni savet. Svakodnevno radimo na stručnom usavršavanju i edukaciji naših zdravstvenih radnika.

Apoteke Ivančić i sin su uvek dobro snabdevene lekovima, medicinskim sredstvima, najsavremenijim kozmetičkim preparatima i dijetetskim proizvodima. Kod nas  možete podići lekove i medicinska sredstva na civilni i vojni recept. U mogućnosti smo i da vam napravimo magistralni lek po Rp lekara. Uvek smo spremni da Vam damo pravi savet kako da upotrebljavate lek, kao i kako da odaberete najadekvatniji dijetetski suplement ili kozmetički preparat.

Od decembra 2017, u Apotekama Ivančić i sin možete kupiti BAYNA ručno rađenu kozmetiku. BAYNA kozmetika namenjena je za svakodnevnu negu kože lica, tela, ruku i stopala. Pogodna je za sve tipove kože: osetljivu, suvu, dehidriranu, zrelu, kao i mešoviti tip kože, i ne sadrži sastojke koji zatvaraju pore i doprinose stvaranju mitesera.

Za više informacija možete posetiti neku od naših 11 apoteka.

Stalno radimo na programima za unapređenje zdravlja naših pacijenata kroz razne besplatne akcije u apotekama. Detalje videti u rubrici Novosti

 

 

UTISCI O NAMA

From:Milena Milenković <milena.milenkovic988@gmail.com>
Date: 07. avgust 2016. 12.58.20 CEST
To: "office@ivancic.com" <office@ivancic.com>
Subject: Poštovani

Danas sam pozvala vašu apoteku u Mirijevu,javila mi se vaša radnica,jedna jako divna devojka po imenu Maja Tamindžić za koju imam samo reči hvale.Zamolila sam je za informaciju vezanu za jedan lek,toliko mi je danas izasla u susret da je pozvala drugu vašu apoteku i našla lek koji je nama bio preko potreban.Pozvala me je i javila mi gde mogu uzeti taj lek danas u nedelju i zamolila svoju koleginicu da nam u Resavskoj ostavi količinu leka koja nam je trebala HITNO a nije morala to da radi,mogla je samo da kaže gde ga ima i to je to ali nije, ona je nam toliko danas pomogla.Želela sam da vam napišem ovo da znate koliko dobrog čoveka za radnika imate,i da je ona zaista danas vašu firmu u našim očima predstavila u najboljem svetlu.
Hvala joj na svemu i hvala vama kao firmi što imate tako dobre radnike.

Milena Milenković
07.08.2016.

 

NAŠI SERIFIKATI